
A 2017-es évben a Gault&Millau Éttermkalaúz séfünket, Pesti Istvánt választotta az év konyhafőnökének!
A 2017-es évben a Gault&Millau Éttermkalaúz séfünket, Pesti Istvánt választotta az év konyhafőnökének!
Ősztől- tavaszig hetente megújuló, szezonális és helyi alapanyagokból készülő menüvel várjuk vendégeinket!
hétfőtől-péntekig 12:00 és 14:45 között.
Asztalfoglalás: +36 34 380 564
From autumn to spring we offer a weekly changing seasonal lunch menu to our guests, with only local fresh products and ingredients.
Monday to Friday 12:00-14:45
Reservation:+36 34 380 564
Hírek és aktualitások a Platán Restaurant & Café életéből.Szakmai díjak és elismerések, rendezvény és médiamegjelenések.
News from our restaurant. Professional prizes, acknowledgements, events and media appearances.
A Platán Restaurant & Café különleges helyszínt biztosít családi és céges rendezvényeknek egyaránt. A páratlan történelmi és természeti környezet, Pesti István séf ételeivel komplex gasztronómiai élményt nyújt kedves vendégeinknek és partnereinknek.
The Platan Restaurant & Café offers a unique location to family, as well as company events One of a kind setting of history and nature, accompanied with the dishes of Executive Chef Istvan Pesti – provides a complex gastronomic experience to our guests and partners.
Filozófiánk, hogy a látvány, az illat, és az ízek kölcsönhatása minden alkalommal megismételhetetlen élményt adjon vendégeink számára. Éttermünk egyedülálló adottságai, a páratlan természeti és történelmi környezet még különlegesebbé teszik e gasztronómiai utazást.
Our philosophy is that each of our guests experiences the perfect balance of smell, taste and look every time they visit us. With the unique setting of our restaurant, filled with nature and history, your occasion and gastronomic adventure could not be more special.