MÁTYÁS TAVERNA

 

A Mátyás Taverna hiteles helyszíne a rendszeresen megrendezett, személyes hangvételű vacsoráinknak. 
A nyáron hűs, télen fűtött pince adottságai révén étterem az étterem alatt, s szeparáltsága miatt céges és családi rendezvények kedvelt helyszíne.

 

platan_web_kep14.jpg
 
belso-terasz.jpg
 

TÓRA NÉZő PANORÁMA

TERASZ

 

A Platán külső teraszáról festői a kilátás az Öreg-tóra, a Vértessel a háttérben. Nyáron a csodálatos panoráma mellett élő zenével tesszük még feledhetetlenebbé az itt eltöltött időt.

 

 

BELSő TERASZ

 

25 fős belső teraszunkon szemerkélő eső és enyhe szél ellenére is, kellemes környezetben élvezhetik vendégeink gasztronómiai szolgáltatásainkat.

 
panorama-terasz.jpg
 
 
 

JAKABFFY-TEREM


Elegáns különtermünk, melyet frissen felújítva Jakabffy László tiszteletére Jakabffy- teremnek neveztünk el, 10-12  fős csoportok számára nyújt lehetőséget egy kicsit szeparáltan élvezni kulináris szolgáltatásainkat. 
A terem gazdag technikai felszereltsége miatt (beépített projektor, beépített vetítővászon, flipchart, internet, audio-rendszer, tv műsor elérhetőség, hangulatvilágítás) kisebb létszámú céges megbeszélésekre, workshopokra is ideális helyszín.

kep-3_kicsi.jpg
 
platan_web_kep16.jpg

ESKÜVő HELYSZÍN


40 fős élmény- esküvők lebonyolítását is vállaljuk, csodálatos történelmi, parkosított környezetben. 


Éttermünk tóra néző panorámaterasza kíváló helyszíne a vendégek fogadásának.
Lehetőséget biztosítunk polgári, kihelyezett ceremóniára, helyszíni anyakönyvezéssel az Öreg-tó partján a  230 éves Platánfa lombjai alatt.


Egyedi ajánlatot adunk minden egyes esküvőre, hogy ez a különleges nap valódi, személyre szóló élményt nyújtson.