platan_dijak_inverz.png
 

AZ ÉTTEREM A  CHAINE DES RÔTISSEURS VILÁGSZERVEZET MAGYARORSZÁGI EGYESÜLETÉNEK TAGJA
VOLKSWAGEN-DINING GUIDE TOP100 ÉTTEREMKALAUZ 2017, LEGJOBB VIDÉKI ÉTTERMEK KATEGÓRIA EGYIK NYERTESE BEST OF BUDAPEST & HUNGARY 2017 BEST COUNTRYSIDE RESTAURANTS GAULT&MILLAU ÉTTEREMKALAUZ 2017  15 PONT, A 3. LEGJOBB VIDÉKI ÉTTEREM EGYIKE GAULT&MILLAU ÉTTEREMKALAUZ 2017 PESTI ISTVÁN AZ ÉV KONYHAFÖNÖKE.


Aktuális

kep-12.jpg

Idei kézműves fagylatjaink cukrászatunkból.


kep-72.jpg

SÉFÜNK

PESTI ISTVÁN

Közel harminc éve van a pályán. Karrierjét 1986-ban kezdte a Grand Hotel Hungária-ban. 1998 és 2002 között a Cosmo étterem, majd a Cyrano konyhafőnöke lett. A Babel konyháját a 2008-as nyitást követően öt éven át vezette, mely alatt elsőként kapott 15 pontot az osztrák Gault-Millau-tól.

RESTAURANT & CAFÉ

Tata legkedveltebb turista útvonalán, páratlan természeti környezetben,  a Tatai Vár és az Esterházy Kastély között, az Öreg-tó partján fekszik a Platán Restaurant & Café és Várárok Vendégház a névadó 232 éves platánfa árnyékában.

Teraszunkról festői a kilátás az Öreg-tóra, a Vértessel a háttérben. Éttermünk az ország egyik legjobban felszerelt konyháján készült ételekkel, cukrászsüteményekkel, tortákkal és fagylaltokkal büszkélkedhet.

 

kep-2.jpg

Cukrászatunk

Éttermünk saját cukrászattal és fagylaltműhellyel rendelkezik. Helyben készült sütemények választéka egyben kellemes hangulatú cukrászdává is varázsolja a Platán Restaurant&Café-t.


Ha a jövőben is szeretne értesülni ajánlatainkról, híreinkről, engedélyeznie kell, hogy adatait kezeljük!

Kérjük, kattintson az adatok frissítése gombra.