platan_vendeghaz_02.jpg
 

AZ ESTERHÁZY - KASTÉLY

És a Platán épületegyüttese

 

A tatai uradalmat, a török uralom alatt romlásnak indult mezővárost és a környező falvakat 1727-ben vásárolta meg Esterházy János. A grófi család által Tatára hívott telepesek, szerzetesek, nagyhírű építészek és mérnökök munkája nyomán a 19. század elejére Tata az uradalom igazgatási központjává, s egyben a vármegye egyik legszebb, barokk stílusú épületekben gazdag mezővárosává fejlődött.

platan_vendeghaz_04.jpg
 
 

PLATÁN VÁRÁROK

VENDÉGHÁZ

 

A Platán Várárok Vendégház a Tatai vár tőszomszédságában, történelmi környezetben várja a kikapcsolódni vágyó egyéni és üzleti vendégeket a Platán Restaurant & Café-tól megszokott színvonalon.

 
platan_vendeghaz_07.jpg
 

BAROKK SZOBA

 

Az igazán történelmi hangulatra vágyóknak ajánljuk a barokk kastélyok hangulatát idéző szobánkat. Saját fatüzelésű kandallókályhával, melyet Vendégeink külön kérésére be is tudunk üzemelni. Egyetlen szobánk mely káddal és a stílusnak megfelelő bútorzattal rendelkezik.

 

"AZ ABLAKOK

SZOBÁJA"

 

Tetőtéri franciaágyas szobánk nem véletlenül nyerte el „ Az ablakok szobája „ elnevezést. Várra és a Várárokra néző ablakai festői kilátást biztosítanak.

platan_vendeghaz_06.jpg
 
csomag.jpeg
 

CSOMAGAJÁNLATOK

 

Élvezze a Platán Várárok Vendégház legjavát! Csempésszen egy kis romantikáta hétköznapokba vagy lepje meg szeretteiet egy élményteli hétvégével!

 
 
 

WELLNESS

 

Finn szaunánk nagyszerű lehetőséget kínál a kikapcsolódáshoz és a méregtelení­téshez; vendégeink ezt követően használhatják a speciális esőzuhanyt, majd relaxálhatnak a tepidárium-pihenőpadon.

platan_vendeghaz_08.jpg